Відео каналу 1+1 онлайн Неділя, 02.06.2024, 07:44
Головна WIDEO.name Головна 1plus1.wideo.name | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Цікавий факт
Програми каналу 1+1
Без мандата [11]
Від пацанки до панянки [14]
Міняю жінку 2 [22]
Гумористичне шоу ГПУ [13]
Зірка+Зірка [15]
Сімейні драми [138]
Світське життя з Катериною Осадчою [51]
Гламурні штучки та заучки [10]
ГІПНОЗ ШОУ: Що ти робив минулої пятниці? [11]
Мир наизнанку [7]
Сусідські війни [11]
Міняю жінку 3 [17]
Зірка+Зірка 2 [36]
Гроші [38]
Мій зможе [12]
Без мандата і без гламуру [5]
Шоу на Два Мільйони [2]
Розкішне життя [11]
СуперНяня [11]
Особиста справа [17]
Україна. Історія катастроф [8]
ТСН - телевізійна служба новин [39]
Анатомія слави [4]
Велике перевтілення [4]
Не бреши мені [4]
Real COMEDY [8]
Велика різниця по-українськи [4]
Володар темряви [10]
PRO Любоff [11]
Пекельна кухня [16]
Голос країни [8]
Ілюзія безпеки [23]
Ткаченко.УА - tkachenko.ua [6]
Смакуємо [2]
Тиждень без жінок [2]
Ремонт + [1]
Цікаві факти

Статистика
Форма входу
Партнери

Меню сайту
Головна » 2010 » Грудень » 20 » ВІДЕО онлайн: "ГІПНОЗ ШОУ". Випуск 3. Стриптиз та зустріч з хлопцем дочки. Зустріч з Мелом Гібсоном та говірливий папуга
16:52
ВІДЕО онлайн: "ГІПНОЗ ШОУ". Випуск 3. Стриптиз та зустріч з хлопцем дочки. Зустріч з Мелом Гібсоном та говірливий папуга

Також дивіться:


"Що ти робив минулої пятниці?" - комедійна реаліті-вікторина, учасник якої змагається зі своєю підсвідомістю.

Героєм кожної програми стає одна людина, яка перемогла у відборі й піддається найглибшому гіпнозу. Зйомки програми відбуваються у два етапи.

1. Реаліті

Учасника програми протягом одного дня гіпнотизують, створюючи для нього різноманітні фантастичні та смішні ситуації за участі його родичів та друзів, а також реальних "зірок" та штатних акторів програми.

У стані гіпнозу герой шоу бачитиме фантастичні речі, сприймаючи їх як реальність. З ним говоритимуть птахи, він зустрічатиме на кухні президентів, а сам вважатиме себе іншою людиною або навіть твариною. В кінці цих "випробувань" гіпнотизер стирає учаснику пам'ять про всі події цього дня.

2. Вікторина

Через тиждень після зйомок реаліті, героя програми разом з групою підтримки (родина, родичі, друзі) запрошують до великої студії, де показують відзнятий матеріал. Герой програми, фактично, вперше - разом з усіма глядачами - побачить, що він робив під гіпнозом.

Аби виграти гроші, йому доведеться відповідати на запитання про те, як він поводився у тій чи іншій ситуації. Якщо герой програми добре знає самого себе, він легко зможе виграти ці гроші.

Виграш

Учасник програми повинен відповісти на п’ять запитань різної складності і вартості:

1 питання – 2 тисячі гривень

2 питання – 3 тисячі гривень

3 питання – 10 тисяч гривень

4 питання – 15 тисяч гривень

5 питання – 20 тисяч гривень

Гіпнотичні феномени, що використовуються у шоу

Усі люди в тій чи іншій мірі піддаються гіпнозу, іноді навіть не усвідомлюючи цього факту. Більшість з нас має можливість занурюватися лише у поверхневі фази гіпнотичного трансу.

У найглибші фази мають можливість потрапити лише близько десяти відсотків мешканців Землі. У цих фазах вони повністю втрачають зв'язок з реальністю, сприймаючи як реальні навіяні гіпнологом галюцинації. Таких людей називають гіпнотиками або сомнамбулами.

Утім герої нашого шоу під час зйомок перебувають не в трансі. Вони виконують так звану "постгіпнотичну програму", яку задає їм гіпнолог.

У цій програмі людина виглядає і поводиться абсолютно нормально – утім може робити фантастичні і смішні речі, сприймаючи світ у відповідності до заданої гіпнологом інструкції.

В постгіпнотичній програмі людина може бачити галюцинації (наприклад, перебуваючи в студії гіпнотик буде впевнений, що навколо нього ліс або пустеля).

Або навпаки – не бачити певні предмети чи людей – це так звана "негативна галюцинація". Цей феномен ми використовуємо для того, щоб герой програми не помічав операторів з камерами та інших людей на знімальному майданчику.

Феномен навіяної ролі – ще один вид постгіпнотичної програми, який ми використовуємо у шоу. Він полягає у тому, що учасника гіпнотизують ніби він – інша людина (зазвичай відома особистість, манери якої гіпнотик добре знає).

У гіпнотичному трансі та постгіпнотичних програмах можна позбавити людину фобій (страх висоти, води, змій чи павуків) або розвинути у неї певні здібності (краще співати, краще малювати, краще танцювати).

Останній гіпнотичний феномен, який ми використовуємо – навіяна амнезія. Це дозволяє повністю стерти учаснику програми пам'ять про те, що відбувалося з ним у гіпнозі.

Унікальність цього шоу полягає в тому, що його учасниками можуть стати лише 5% жителів Землі – люди, які піддаються найглибшому гіпнозу та гіпнотичній амнезії.


Також дивіться:


Категорія: ГІПНОЗ ШОУ: Що ти робив минулої пятниці? | Переглядів: 1683 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Дивися програми інших каналів










Loading...

WIDEO.name - відео онлайн програм українських каналів © 2024
Відео каналу 1+1 онлайн: Без мандата, Від пацанки до панянки, Міняю жінку 2, Гумористичне шоу ГПУ, Зірка+Зірка, Сімейні драми, Світське життя з Катериною Осадчою, Гламурні штучки та заучки, ГІПНОЗ ШОУ: Що ти робив минулої пятниці?, Мир наизнанку, Сусідські війни, Міняю жінку 3, Зірка+Зірка 2, Гроші, Мій зможе, Без мандата і без гламуру, Шоу на Два Мільйони, Розкішне життя, СуперНяня, Особиста справа, Україна. Історія катастроф, ТСН - телевізійна служба новин
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET PR-CY.ru
Загрузка...